Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
21
Jul '11

Mellesleg hogy vagy? – Mellplasztika

Budapesten különösen sok plasztikai sebészet található, ami nem véletlen: kiváló plasztikai sebészeink vannak, akikhez külföldről is sokan fordulnak esztétikai-korrekciós műtétek esetén a páciensek.

A legnépszerűbb beavatkozás a mellplasztika terén kétségkívül a mellnagyobbítás, de az arcplasztikai és ráncfelvarró műtétek is igen népszerűek, valamint a zsírleszívás jótékony segítségét is sokan igénybe veszik.

mellplasztika

A mellplasztika műtétek körébe tartozik mindennemű emlőkorrekciós műtét, legyen az a természet adta méretek és formák megváltoztatása (mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás) vagy baleset utáni regenerációs, az eredeti forma helyreállítása, esetleg mellrák miatt eltávolított emlő helyett (a gyógyulási időt követően) egy “új mell” kialakítása plasztikai sebészeti megoldásokkal az életminőség javításának érdekében.

A zsírleszívás azoknak segíthet, akik az alakformálás kevésbé fárasztó és hosszú távon ható megvalósítását keresik: a zsírleszívás egyik legnagyobb előnye ugyanis, hogy az eltávolított zsírsejtek soha többé nem képződnek újra, így nem jönnek vissza a kilók az adott testtájra.

A plasztikai sebészet egy harmadik ága az intim plasztika, amely napjainkban szintén egyre divatosabb. Hölgyeknek szeméremajak formálás, uraknak péniszméret-növelés az elsődleges cél általában.

Comments Off

Comments are closed.