Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Tue
9
Aug '11

LED izzó, LED modul – energiatakarékos világítás

Az energiatakarékosság a Földnek is, a háztartásnak is jót tesz – így aztán mindenki igyekszik spórolni. Hogy hogyan? Például a világítással!

A különféle LED izzók, modulok, szalagok és más LED fényforrások alkalmazása szélsebesen terjed, hiszen nemcsak jóval kevesebb energiát fogyasztanak ugyanakkora fényerő produkálása mellett, hanem ráadásul élettartamuk is sokkal hosszabb. Igaz, egy LED izzó kicsivel többe kerül, mint egy sima égő – de gyorsan megtérül a kiadás, mivel egy LED izzó sokkal több üzemórát bír, sokkal alacsonyabb fogyasztás mellett.

LED izzó

Egy átlagos panellakás vagy családiház égőit is jócskán megéri erre kiváltani, de egy üzleti objektum – iroda, vagy kirakattal rendelkező üzlet, netán exkluzív váróterem – alapvilágítását illetve dekorációs világítását aztán pláne célszerű LED modulokra, LED szalagokra cserélni.

Akit érdekel, az alábbi két webáruházban rengeteg megoldásból válogathat:

Ez pl. egy magyar szaküzlet, a LED Outlet LED izzó kínálata

Ez pedig azok számára lehet érdekes, akik az igazán különleges dekor megoldásokat keresik, és szívesen vásárolnak angol nyelvű webshopból is, mint amilyen a Ledcentre: LED strip lights

Comments Off

Comments are closed.