Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Fri
12
Aug '11

Fejvadászat Magyarországon

Ezúttal fejekre vadászunk… Na nem kell megijedni, a fejvadászatról lesz szó, amely pár évvel ezelőtt leginkább sci-fi filmekből volt ismert az ifjabb korosztály számára, az idősebbeknek meg a westernekből.

A fejvadászat napjainkban a munkaerő közvetítés egyik szolgáltatási szegmense, konkrétan a vezető keresés vagy összetett képesítésekkel bíró munkaerő felkutatása esetén alkalmazzák. Angolosabban mondva executive search néven fut a dolog, de ugyanazt takarja: a fejvadászattal megbízott cég az Ügyfél által megadott paraméterek alapján nekiáll felkutatni az adott állásra megfelelő jelölteket, majd a kiválasztási folyamat során redukálja a jelentkezők számát, és végül összehozza az igazán esélyes jelölteket a leendő munkaadóval.

Komárom-Esztergom megyei állás ajánlatok

A fejvadászat lehet lokalizált, de működhet megyei /regionális szinten is, illetve az országhatár sem akadály. Az alábbi két cég is foglalkozik efféle munkaerő közvetítéssel:

A T-HR regionális működésű cég, de országosan is vállalnak közvetítést. Természetesen van standard állás adatbázisuk is, elsősorban a székhelyükre koncentráltan: Komárom-Esztergom megyei állás

A Delta Source egy nemzetközi cégcsoport tagja, náluk a fejvadászat külföldre is kiterjed igény esetén.

 

 

1 Comment »

Comments are closed.