Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
18
Aug '11

Tanfolyamok Budapesten és országosan

Különféle nyelvi tanfolyamok és felnőttképző OKJ-s tanfolyamok közül válogathat, aki tanulásra adja a fejét valami miatt. A legtöbb nyelviskola és felnőtt oktató intézmény, valamint alternatív hobbi tanfolyam tartó cég Budapesten koncentrálódik, de sokuk már a vidéki nagyvárosokban is elérhető folyamatosan bővülő hálózatának köszönhetően.

Egészségügyi továbbképzés, jobb agyféltekés rajz

A nyelvoktatás terén kétségkívül az angol a vezető hazánkban, de épp ezért sokan választanak egyéb nyelveket, amelyeket kevesebben beszélnek és emiatt bizonyos kereskedelmi szegmensekben jobban el lehet helyezkedni vele. Feljövőben van például a francia és a spanyol nyelvtanfolyam.

Aki spanyolul szeretne tanulni, annak ajánljuk az Euro Nyelviskola képzéseit: spanyol nyelvtanfolyam Budapesten, Kecskeméten és Debrecenben.

Aki konkrétabb, OKJ-s tanfolyamra vágyik, és boltvezetőként szeretne elhelyezkedni, annak érdemes szétnéznie az Alacritas kínálatában: boltvezető tanfolyam Budapesten, Miskolcon, Egerben, Székesfehérváron, Debrecenben, Siófokon és Kisújszálláson.

Ha budapesti vagy és nem kereskedelmi, hanem inkább egészségügyi téren képeznéd magad tovább, a TDTS honlapján érdemes böngészni: egészségügyi továbbképzés szakoktatókkal.

Íme, a hobbi tanfolyamok közül egy készségfejlesztő darab, a mostanság divatos jobb agyféltekés rajzolás teréről merítve: Anaharta jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek és gyerekeknek.

 

 

 

 

 

 

Comments Off

Comments are closed.