Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Fri
7
Oct '11

Esküvőszervezés, ceremóniamesterek

Akik esküvő előtt állnak, kétféleképp dönthetnek: vagy saját maguk szervezik meg az esküvőjüket, vagy megbíznak egy profi esküvőszervező céget az előkészületekkel és a lebonyolítással. Bármily meglepő, költségek szempontjából gyakran az utóbbi a szerencsésebb megoldás!

Esküvőszervezés

Az esküvőszervezés önálló szakmává nőtte ki magát, az ezzel foglalkozó cégek kapcsolatban állnak számos alvállalkozóval, szolgáltatóval, így jóval kedvezőbb áron tudják biztosítani a felmerülő igények teljesítéséhez szükséges dolgokat az ifjú pár számára. Ráadásul így egy kézben összpontosul minden, az esküvőszervezés átlátható, a részletek tökéletesen összehangolhatóak maradnak.

A kezdet minden esetben az esküvői helyszín kiválasztása. Ez alapvetően megszabja az esküvő stílusát, lehetőségeit (pl. elférnek-e a meghívottak). Az esküvői helyszínek megtekintésekor nem árt tájékozódni az épület/szabadtéri rész jellemzői mellett arról is, hogy vannak-e már tapasztalatok a lebonyolításra, a kiszolgálás minőségére (az esküvői vacsora esetén), illetve extrém ötletek kivitelezésére mennyire nyitottak adott esetben.

Egy másik sarkalatos pont az esküvői zenekar “típusa” – milyen zenét játszanak, mennyire illik az esküvő stílusához, illetve mennyire lehet rá táncolni, mennyire felel meg a meghívottak általában vegyes korosztályának…

A hangulatról azonban nemcsak az esküvői zenekar gondoskodik, fontos a vőfély, avagy ceremóniamester szerepe is. A ceremóniamester eligazítja, koordinálja a vendégeket az esküvői helyszínek között, valamint fenntartja a jó hangulatot játékokkal, szónoklatokkal, tréfákkal – attól függően, hogy az ifjú pár mit szeretne.

Comments Off

Comments are closed.