Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Fri
2
Dec '11

Fitnesz Magyarországon

Hazánkban is hódít a fitnesz, egyre többen adják fejüket az egészséges(ebb) életmódra, és kezdenek sportolni, mozogni. Ha konditerembe nem is jár mindenki, azért egy otthoni fitneszgép sokat segíthet a szép és egészséges alak elérésében. Lássuk, miből lehet válogatni?

Fitnesz

A fitnesz gépek, sporteszközök kínálata igen széles. Van köztük kifejezetten erősítésre, izomépítésre szolgáló kondigép, súlyzó, evezőpad, valamint a fogyást és szinten tartást segítő szobakerékpár, ellpitikus tréner, futópad, haspad…

De a fitnesz kategóriába tartozik minden olyan termék, ami az egészséges és sportos életmódhoz kapcsolódik, így például az étrendkiegészítők, mint a Scitec Nutrition vagy Superwell.

A médiaszereplők hatása erősen érződik, a hazai fitneszguruknak egyre több követője akad – van, aki Shorbi Norbi hatására, van aki Béres Alexandra miatt kezd el sportolni és egészségesebben étkezni, de a lényeg, hogy talán lassan mindenki felismeri a rendszeres mozgás és a valódi tápértékkel bíró ételek fontosságát.

Comments Off

Comments are closed.