Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Tue
6
Sep '16

Hol találok olyan női pulóvert, ami nem jön szembe velem az utcán?

Elérkezett az ősz, és ezzel a ruhaszekrény tartalma is szezonváltásért kiált. Bevallom, imádom a szeptembertől októberig tartó időszakot, hiszen ilyenkor az áruházak kínálata megújul, új színekben pompázik. Főképp a női pulóverek karneválját szoktam élvezni – de idén hiába barangoltam be a létező összes női ruha üzletet, egyetlen egy darab láttán sem fogott el az a bizonyos „Ez kell nekem!” érzés. Mintha mindegyiknek ugyanolyan szabása, anyaga lett volna… Felmentem hát a netre, és reménykedtem, valahol rálelek arra szexi, mégis kényelmes pulcsira, ami az új szezon kedvence lehet.

 

Női pulóver

Női pulóver

A Csábíts el! darabjainak tényleg nem tudtam ellenállni

Hamarosan rá is találtam arra az üzletre, amit kerestem: izgalmas, mégis jó minőségű anyagból készült női pulóverek vártak rám, megfizethető áron. A hosszú kötött kardigán és a V-nyakú női felső a kedvenceim közé tartozik, így rendeltem is egyet-egyet belőlük. Nem is kellett sokat várni az új jövevényekre: 1 hét múlva, ingyenesen kiszállították őket a számomra. A méret és a ruha anyaga is megegyezett a honlapon feltüntetettel, így másnap már fel is vehettem az új puha, nőies pulóveremet.

Ezek után egyértelmű, hogy a fárasztó áruházi barangolás helyett az otthoni fotel kényelméből fogom megrendelni a következő szezon darabjait. Ráadásul meg is bizonyosodtam róla, hogy egyik darab sem jön velem szembe az utcán! Tényleg örülök, hogy rátaláltam a Csábíts el! webáruházra. Mintha csak Nekem találták volna ki.

Reni

Comments Off

Comments are closed.