Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Tue
6
Sep '16

Elegem lett az igénytelenül dolgozó szobafestőkből…

Tavaly ősszel úgy döntöttünk a feleségemmel, hogy négy eseménydús év után az egész házat szobafestés alá vetjük. Tisztasági festés mellett a színt is szerettük volna felfrissíteni, illetve egyes falfelületeket eltérő színnel variálni, a mostani divat szerint. Nem gondoltam volna, hogy ez a rutinmunkának tűnő feladat mérhetetlen akadályokat fog régi szobafestőink elé görgetni. Szerencsére egy sikertelen próbálkozás után azonban megtaláltuk azt a precíz szobafestőt, akit bárkinek könnyű szívvel tudok ajánlani. A blogbejegyzést tehát azért írom, hogy mások ne vesztegessék idejüket és pénzüket amatőr szobafestőkre, ha vannak „kipróbált”, gyakorlott szakemberek is.


László jó benyomást tett ránk már a legelső alkalommal: az első felmérés után ingyen és kötelezettségmentesen készítette el számunkra az árajánlatot. Ez pedig még úgyis megfizethető összegeket tartalmazott, hogy az előző szobafestő hibáit is neki kellett kijavítania… A szobafestés árai mellett a munka minőségében sem kellett csalódnunk. Ügyelt az előkészítésre, a bútorok és a padló gondos befedésére, maga a festés pedig csíkok és foltok nélküli, üde falakat eredményezett. Sárga alapszínhez a nappaliban és étkezőben barna „panelek” kerültek, mely feldobta a helyiségek hangulatát.
Köszönjük Lászlónak a minőségi munkát, és biztosíthatjuk róla, hogy minden fórumon csak őt fogjuk ajánlani, ha igényes és megbízható szobafestőt keresnek.

Comments Off

Comments are closed.