Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
8
Sep '16

Öntött márvány mosdó: egy csepp luxus minden otthonba jár!

12 éve foglalkozom lakberendezéssel, néhány éve pedig elkezdtem kifejezetten a fürdőszobákra összpontosítani. Néhány tippet szeretnék megosztani veletek, hogy időt spóroljatok a tökéletes berendezés felkutatásával.

A legtöbb ügyfél, aki hozzám fordul, a fényes, tágas, elegáns katalógus-fürdőszobákról álmodik. Nekik főleg a pultra építhető mosdókat ajánlom a divatjamúlt beépíthető mosdó helyett. A mosdó anyagát tekintve pedig mindig azt javaslom, hogy fektessünk öntött márványba, mely évtizedekig megbízhatóan, és változatlan külsővel látja el majd “feladatait”. A Marmy masszív mosdói például általában kiegészítik az általam berendezett fürdők hangulatát. Egy biztos: érdemes több időt szánni a szaniterek kiválasztásába annál, hogy beszaladunk az egyik barkácsáruházba és felkapjuk a legelső műanyag gyártmányt.

Mosdó

 

 

 

 

 

Tapasztalataim szerint az a fürdő kis túlzással halálra van ítélve, ahol nincs idő, -és persze elég pénz, ezt jó előre tudatosítani- a megfelelő darabok, és persze a színek, fények megválasztására. Ne legyünk restek, mert a befektetett energia gondoskodik arról, hogy álmaink fürdőszobájában kezdjünk és fejezzünk be minden egyes napot. Szerintem megéri!

Comments Off

Comments are closed.