Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
8
Sep '16

Sminktetoválás: az egyik legjobb döntés, amit valaha hoztam

Bizonyára minden nő számára ismerős a helyzet: a reggeli kapkodásban nem elég kávét, reggelit készíteni a családnak, a fogmosás, arcápolás mellett még a sminkelés is ránk vár. Amikor egyszer kiszámoltam, hogy évente összesen 150 órát szánok sminkelésre, elgondolkodtam, hogy megér-e ekkora időveszteséget ez az egész? Barátnőim már rég a tetovált szemöldököt és szemhéjat választották, és hosszú idő után én is rászántam magam egy szolid sminktetoválásra. Ezzel kapcsolatos tapasztalataimat szeretném most megosztani veletek.

Smink tetoválásMindig is a szemöldökömre és szemeimre fektettem a legnagyobb hangsúlyt sminkelés közben, tartottam is attól, hogy nem kerülök elég jó kezekbe. Hiszen mindenki borzadt már el aszimmetrikus, vagy az arc karakteréhez egyáltalán nem illeszkedő szemöldökök láttán.

Kalcsu Kati azonban az előrajzolástól kezdve az utóápolásig, tökéletes munkát végzett a sminktetoválás közben.  Amikor arra kértem, érzéstelenített, és többször is ellenőriztük a folyamat közben, úgy halad-e formázás, ahogy nekem megfelel. A szemhéjnál, ami egy különösen érzékeny pontom, fokozatosan haladt, rendkívül aprólékosan dolgozott, aminek köszönhetően az egészből semmit sem éreztem. Az eredmény: tökéletes, visszafogott szemöldök és karakteres szemhéj, és a napi sminkeléshez szükséges idő drasztikus lecsökkenése.

Még annak a barátnőmnek is ajánlani mertem, akinek egy baleset miatt orvosi sminktetoválásra van szüksége. Ez a fajta precizitás és megbízhatóság sok más kozmetikusból hiányzik, és örülök, hogy rátaláltam Kati szalonjára.

Comments Off

Comments are closed.