Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Fri
9
Sep '16

Végre megtaláltam a tökéletes szülinapi ajándékot

Keresztlányom születésnapjára kerestem valami egyedi, jópofa ajándékot, valamit, ami nem drága, mégis extravagáns meglepetés. És akkor rátaláltam egy különleges bizsu webáruházra, ahol végre megtaláltam, amit kerestem.

bizsu webshopA jellegtelen medálokból és fülbevalókból már kinőtt, de még nem is nagylány, hogy komoly ékszerszettben gondolkozhattam volna. Amikor megláttam, hogy itt filmek és sorozatok által ihletett nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőket árulnak, már éreztem, hogy jó nyomon vagyok. Panka ugyanis imádja a Harry Pottert, reméltem, hogy találok valami olyan darabot, ami köthető a filmhez. És igen! Ott ékeskedett Hermione időnyerő nyaklánca, aminél jobb ajándékot magam se készíthettem volna.

Amikor egy nem elég

Pont egy tizenéves lánynak való bizsu ékszer, úgyhogy rögtön kosárba tettem. Ezzel a szülinapi ajándék letudva, de vettem még mást is, mert, ahogy lenni szokott, tovább nézegettem a kínálatot és egy-két darabra felcsillant a szemem. Mivel a bizsu webshop nyitólapján azt ígérték, hogy 6500 forint feletti vásárlásnál még ajándékot is küldenek, ezért bevásároltam az összes lány ismerősömnek is – legalább egy füst alatt, előre letudhattam az ajándékvásárlást.

Találtam még Minyon szettet, ezért a kolléganőm biztos a nyakamba ugrik majd, és a Trónok Harcából ismert sárkánymintás nyakláncot.  Naná, hogy magamnak is választottam bizsut, nem is akármit: egy világító fülbevalót! Csak nehogy szentjánosbogárnak nézzenek éjjel, amikor buli után hazafelé sétálok a sötét utcán…

Comments Off

Comments are closed.