Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Sat
10
Sep '16

Egy szekrénysor, ami sokmindent elnyel – de megmutatja, amit kell

Amikor új, saját lakásba költöztünk a barátommal, boldoggá tett minket a hit, hogy végre szüleinktől függetlenül, felnőttként vághatunk bele a Nagybetűs Életbe. Az ürességtől tátongó lakás azonban hamar kedvünket szegte: oké, fizetjük a lakáshitelt, de a bútorokkal mi lesz? Számítottunk rá, hogy a bútorvásárlás újabb vagyonba fog kerülni, ezért olyan bútorok után kezdtünk kutatni, amelyek sokfajta szerepet töltenek be egyszerre. Így találtunk rá a nappalink központjára, a Ganzo szekrénysorra, ami -több hónap után bátran kijelenthetjük-”jó vásár volt”!

Szekrénysor

Hogy is jellemezhetném ezt a szekrénysort? Amit szeretünk benne, az az, hogy tágas, elnyeli a ruháinkat és az olyan cuccainkat, amelyeket jelenleg még nem igazán tudunk hova tenni. És ebből elhihetitek, van bőven. A polcokon a könyveknek is jut hely, az áthidalót pedig növényekkel töltöttük fel. A TV mellett a barátom legújabb, csúcsszuper hangfalai foglalnak helyet, így ha már a barátainkat leültetni egyelőre nem tudjuk, cserébe órákon keresztül hallgathatják a technikai és élménybeszámolót az új kedvencekről.

Egyszóval, ha költözéskor hamar kell egy tágas tárolóhely, és emellett jó lenne, ha egy kis élet, na meg szépség is szorulna a tátongó lakás hideg falai közé, az első befektetés legyen egy hatalmas szekrénysor. Utána majd jöhet a többi bútor: ülőgarnitúra, dohányzóasztal stb… a sort ki-ki folytathatja igényei szerint.

 

Comments Off

Comments are closed.