Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Mon
12
Sep '16

Épületgépész: a komforthoz vezető kulcsember télen-nyáron

Honnan tudhatja, hogy jól választott épületgépészt?

Kifogástalanul működik a fűtés, a vízvezeték és a csatorna pedig úgy szolgál, ahogy az a nagykönyvben meg van írva? A kémény szakembert csak a kötelező ellenőrzéskor lát? Akkor hálás lehet épületgépészének, hogy a tervezést és a kivitelezést lelkiismeretesen, példás precizitással oldotta meg.

A jó épületgépész arról ismerszik meg, hogy teljes körű szakértelemmel, rendszer-szemléletben látja a ház egészét, valamint követi a XXI. század környezetkímélő megoldásait. A fűtési rendszer motorja a kazán, melynek cseréje a fűtéskorszerűsítés egyik alapfeltétele. A modern épületgépészetnek választ kell adnia a kor kihívásaira, így mielőtt épületgépésszel szerződik, mindenképp mérje fel a szakember környezetbarát megoldásokhoz (pl. szolártechnika) fűződő tapasztalatait.

Kevesen tudják, hogy a teljes körű klímaszerelés is az épületgépészeti munkálatokhoz tartozó szakág, (csak úgy, mint a füstgáz elvezetése). Ha klímában gondolkodik, azt jó előre jelezze az épületgépész számára!

 

A padlófűtés is az épületgépész feladatai közé tartozik

Ne siesse el az épületgépész kiválasztását!

Épületgépészből akad elég a piacon, ezért szánjon elég időt és energiát a megfelelő szakember kiválasztására. Ha pedig hiányosságokat vél felfedezni a már meglévő épület komfortját illetően (legyen szó a csatornáról, fűtési rendszerről vagy épp a klímáról), kérjen helyszíni felmérést, javaslatot a javításokra egy profibb szakembertől.

 

 

Comments Off

Comments are closed.