Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Wed
14
Sep '16

5 tipp, hogy jól válasszon ipari porszívót

1)      Mielőtt belevágna az ipari porszívók feltérképezésébe, határozza meg, pontosan milyen célból vásárolná meg a gépet. Lehet, hogy egyszerű száraz porszíváshoz kellene egy erősebb masina, sok esetben azonban már a vizes tisztítás igénye is képbe kerül. Olyan ipari szívó is létezik, mely akár a durvább törmelék eltüntetését is könnyedén megoldja.

2)      Egy 120 m2-es műhely tisztításához valószínűleg egy átlagos teljesítményű ipari porszívó használata is elegendő lesz, míg egy 5000 m2 területű raktár már egy bikaerős, valamint öblösebb tartállyal rendelkező eszközért kiált.

 

Ipari porszívó

3)      Minden esetben hasonlítsa össze a szimpatikus ipari porszívók műszaki jellemzőit is. Ami elsőre olcsónak tűnik, az Ön esetében hosszú távon kevésbé gazdaságos megoldásnak bizonyulhat, és fordítva.

4)       Az előző ponthoz ahhoz is hozzátartozik, hogy a villanymotor teljesítményénél gyakran az előállított vákuum nagysága fontosabb tényező.

5)      Nem utolsó szempont az sem, hogy az ipari porszívó milyen tartozékokkal, opcionális kiegészítőkkel rendelkezik. Tájékozódjon, mielőtt meghozza a döntését!

Comments Off

Comments are closed.