Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Wed
14
Sep '16

Száraz padlót a legnedvesebb fürdőkbe is… ;-)

Imádatos nejem – mondván, belé a hosszadalmas habfürdőzés önt lelket esténként- kitartóan ragaszkodott ahhoz, hogy építkezéskor a fürdőbe kádat vásároljunk. Lévén rapid-zuhanyzós típus, nem igazán értettem, mit eszik azon olyan nagyon, hogy a meleg víz hólyagosra húzza össze a bőrét minden alkalommal … de beleegyeztem a fürdőkád beépítésébe (mi mást is tehettem volna…? :) )

Találnunk kellett egy alternatívát: úgy szerettem volna zuhanyozni, hogy utána ne a csuromvizes padlón kelljen spontán házi korcsolyabajnokságot rendeznem, ugyanis utálok veszteni…

Fürdőszoba kádparavánnal

Mea culpa… de én a zuhanyfüggönyt elavult, és kicsit igénytelen megoldásnak tartom…  A neten böngészve találtam rá a praktikus kádparavánra, egy csapásra betöltötte az apró, de annál bosszantóbb hiányt. Úgy olvastam, hogy biztonsági üvegből készült, így betörés és lövöldözés esetén nyugodtan elbújhatok mögé, megóv minden bajtól… :) Viccet félretéve, ez a kádparaván tényleg strapabíró, tökös kis darab, akár egy masszív zuhanykabin.  Azzal a különbséggel, hogy a paravánnal drága feleségem kívánalmainak is eleget tudtam tenni, amiért egy kövér piros pont járt a (képzeletbeli) hitvesi pontozófüzetembe. Már megérte a zuhanyfal mellett dönteni, nem igaz?… :-)

 

 

Comments Off

Comments are closed.