Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
15
Sep '16

Ezek után esküszöm, cipőboltnak még a közelébe sem megyek!

Felkerekedni, hogy megtaláljuk a tökéletes őszi cipőt… a nők jól tudják, hogy ez körülbelül egy északi-sarki túrához fogható eseménysorozat. Legalábbis, ami az aktivizálandó lelki állóképességet, na meg a hideg-meleg élelmiszer mennyiségét illeti, ami zsúfolt, kiismerhetetlen és kietlen cipőbolt-fjordok világában a túléléshez szükséges.

Ámde most ország-világ előtt megfogadom, hogy ha tehetem, (és 2016-ban miért ne tehetném meg?), nem pazarlom az időmet és az energiámat arra, hogy a bevásárlóközpontokban vagy sétálóutcákban fellelhető cipőboltokat a nyakamba vegyem. Mostantól kényelmes cipő webshopba fogok “járni”. Átgondoltam, hogy milyen különbségeket rejt magában a két út, osztottam-szoroztam, és a következőkre jutottam:

Tamaris cipők

Összefoglalva, az online cipő webshopban:

- nem zavarnak el és zárják rád a kaput gorilla méretű biztonsági őrök 5 perccel a hivatalos zárás előtt

- különösebb akadályok nélkül áttekintheted a teljes kínálatot, anélkül, hogy lépten-nyomon a többi vevőbe, cipődoboz-torlaszokba és összegányolt lábbeli-kupacokba ütköznél

- az adott cipő nem járt már 1000 másik vásárló kezében és persze lábán…H-I-G-I-É-N-I-A, emberek.

- egyedül a cipő felpróbálását nem tudjuk elvégezni neten keresztül, de ez még egyik ismerősömnek sem okozott utólagos kellemetlenséget. Barátnőm egy csinos Tamaris cipőbe fektetett online, és minden az elképzelései szerint alakult.

Nos, hölgyeim, tessék eldönteni, várom a véleményeket!

Comments Off

Comments are closed.