Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Fri
12
May '17

A legmenőbb biciklimárkák

A kerékpároknál a márka majdnem ugyanolyan fontos, mint az autók esetében. Az öreg motorosoknak (bringásoknak) vannak jól bejáratott gyártóik, akiknek a termékeire esküsznek.  Kezdőként sem árt, ha el tudunk igazodni az egyes típusok között, ebben pedig nagy segítség egy olyan webshop, ahol a kerékpár modelleket márkák szerint is rendezhetjük. Az alábbiakban bemutatunk néhány megbízható, és méltán népszerű magyar és külföldi kerékpármárkát.

kerékpár márkák

Gepida – hazai minőség

A magyar gyártmányú gepida bicikliket több mint húsz országban forgalmazzák, emellett a cég a világ legjelentősebb szakmai kiállításain is bemutatja termékeit. Hagyományos biciklik mellett elektromos kerékpárokat is készítenek.

Hauser – gyermeki örömök

A Hasuer kerékpárok megkerülhetetlenné váltak az elmúlt évtizedekben, ha gyermek- és családi kerékpárokról van szó. Masszív bringáik kézzel készülnek, így garantált az igazán kiemelkedő minőség.

Kellys – 25 év tapasztalat

A szlovák Kellys kerékpárok negyedszázada jelentek meg a piacon. A márka a kétezres években vált igazán népszerűvé, napjainkban több mint 35 országba szállítanak kerékpárokat szerte a világon.

Koliken – magyar sikertörténet

Az 1991-ben alapított Koliken kezdetben kizárólag alkatrészek és kiegészítők gyártásával foglalkozott, majd 1994-től már saját gyártású bringákkal is jelen vannak a piacon. 2010-ben 70 000 kerékpárt értékesítettek csak Magyarországon.

Kross – sport és szenvedély

Az „Év kerékpárja” és „Aranyhajtómű” díjas lengyel márka 2009 óta elérhető idehaza is. A sportos, megbízható és strapabíró Kross biciklik a profik között is nagy népszerűségnek örvendenek.

Neuzer – formabontó megoldások

Az Esztergomban gyártott Neuzer kerékpárok extravagáns megjelenésükről, megbízhatóságukról és remek ár-érték arányukról híresek. A termékpalettában MTB, országúti, trekking és városi modell egyaránt megtalálható.

Schwinn Csepel – a régi jó dolgok

A márka, amit senkinek nem kell bemutatni. Az elnyűhetetlen Schwinn Csepel kerékpárok közel 90 éve elengedhetetlen tartozékai a kirándulásoknak, városi bringázásoknak. Ma több mint 50 fajta korszerű és divatos modellt gyártanak Csepelen.

Ami még fontos

Bármelyik gyártó mellett is tesszük le a voksunkat, vásárlás előtt célszerű átgondolni, hogy pontosan mire is fogjuk használni új kerékpárunkat. Ha csak a boltba akarunk legurulni naponta egyszer, nem érdemes mountain bike-ot venni. Ugyanígy, hegyi túrákra ne city kerékpárt vásároljunk. Az igényeink pontos felmérésével a webáruházak kínálatában is könnyebben eligazodunk, és kisebb a csalódás esélye is. Ha mindezt tisztáztuk, már csak a vételárért kell pedálozni egy keveset!

 

Comments Off

Comments are closed.