Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Wed
17
May '17

Mire vállalkoztam!

Építőipari cégemet 5 fővel, 2010-ben indítottam. Akkoriban csak kisebb szakipari munkákat, felújításokat végeztünk – úgy tűnt, hogy nagyobb megbízásokra nem is számíthatunk a közeljövőben. De nem aggódtam, hiszen valahol el kell kezdeni!

Derült égből

Alig egy évvel később felkeresett egy ügyfél azzal a kéréssel, hogy vállaljuk el egy komplett társasház renoválását, és mindent, ami ezzel jár. Talán a meglepődöttség, vagy a túláradó öröm beszélt belőlem, de azonnal rávágtam, hogy természetesen számíthat ránk. Amint letettük a telefont, és kezdtem visszatérni a földre, rájöttem, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű hadművelet.

homlokzati állvány
Kevés emberrel dolgozom, nincsenek komoly beszállítóim, sőt elegendő homlokzati állvánnyal sem rendelkezem! Az igazán nagy falatot mégsem az új alkalmazottak, vagy beszállítók megszerzése jelentette. Néhány telefonhívást követően ezt a kettőt már ki is pipálhattam a listámon. Arról viszont lila gőzöm sem volt, honnan béreljek állványt. Olyat, ami masszív, biztonságos, és könnyen összeszerelhető. Azonnal nekiálltam keresni. Találtam egy céget, aki nem csak, hogy megfelel az elvárásaimnak, kedvező feltételeket biztosít, kiszállítja, felépíti, és le is bontja a komplett homlokzati állványt, ha kérem.

Az utolsó simítások

Felvettem velük a kapcsolatot, és rövid időn belül meg is kaptam a komplett árajánlatot. Ennél kedvezőbb feltételekkel még nem találkoztam – persze ezt mindenki a maga pénztárcájához méri!
Az üzlet megköttetett, így kis idő múlva neki is láthattunk a társasházi munkálatoknak, amiket később természetesen eredményesen el is végeztünk.

Máig kis cégem lenne, kevés emberrel és megbízással, ha nincs a homlokzati állvány bérlés!

Comments Off

Comments are closed.