Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
8
Jun '17

A belülről fakadó szépség – arcfiatalítás, kicsit másképpen

Mivel jövőre itt a rettegett 4. x (legalábbis remélem), egyre többet töprengek azon, hogyan őrizhetném meg minél tovább hamvas fiatalságomat. Stresszmentes életmód? Hahaha. Injekció és sebészkés? Köszi, inkább kihagynám! Lássuk, miből mazsolázhat az ember lánya akkor, ha a drasztikus beavatkozások helyett valami kíméletesebb eljárást részesítene előnyben!

arcfiatalító kezelések, kozmetikai kezelések, arcfiatalítás

Nanotechnológia a szépség szolgálatában – hogymivan?

Szöveteink egyik meghatározó komponensét, a hyaluronsavat nem kell bemutatni a szépülni vágyóknak: neki köszönhetjük bőrünk rugalmasságát, feszességét – bármelyik valamire való bőrszépítő és –fiatalító kozmetikumban megtalálható. Azonban nem mindegy az sem, milyen formában (no, ez nekem új)! A nanotechnológiás Hyamatrix azért különleges, mert az eljárás során a hyaluronsavat destrukturált formában juttatják a bőrbe, így az egészen az epidermális mélyrétegekig érezteti áldásos hatását. Az ún. mátrix peptidek gyors sejtregenerációt biztosítanak, és elősegítik az elasztin és a kollagén újratermelődését is. Az eredmény: kicsattanóan fiatalos arcbőr – fájdalom nélkül! (Ez már döfi!)

Arcfiatalító kezelések ennivaló alapanyagokkal

Akik a természetes megoldásokra voksolnak, azok a Lavender Nails igényes budai szépségszalonjában széles szolgáltatási palettáról választhatják ki a számukra legszimpatikusabb kozmetikai kezelést! Ezen lehetőségek kiválóan ötvözik a forradalmian modern hatékonyságot az évszázadok óta kedvelt növényi összetevők felhasználásával. A Cellular Revitalizing növényi őssejtekkel, a Hyaluronic rózsaszirmokkal, az Eternal Gold pedig organikus aranykivonattal szépíti és fiatalítja az arc érzékeny bőrét. Ennyi jóságból sem csoda, ha gondot okoz a választás, hát még ha megismerjük a dietetikus-kozmetikus Amíra különleges arcfiatalító kezeléseit! Ezek az eljárások 100%-ban organikus alapanyagokkal táplálják a bőrt – olyannyira, hogy akár meg is ehetnénk őket! Így ezek a bio növényi kivonatos arcpakolások a tökéletes alternatívát jelenthetik azok számára, akik nemcsak a tűt és a szikét, hanem a kemikáliákat is teljes mértékben mellőznék a bőrfiatalító procedúrák során.

Te melyikre szavazol?

Comments Off

Comments are closed.