Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Wed
20
Jun '18

A férfiak is viselhetnek kiegészítőket?

A női ékszeres ládikák rejtelmeiről már eleget hallhattunk. Talán már betéve tudjuk azt is, hogy milyen nemesacél eljegyzési gyűrűk között kellene keresgetnünk, ha eljön a lánykérés pillanata. De álljunk meg egy szóra: mi a helyzet a férfiak szelencéjével? Erről csak ritkán szól a fáma. De ne csüggedjetek, nem hagyjuk ennyiben a dolgot, összegyűjtjük a legfontosabb tudnivalókat a férfiaknak szánt kiegészítőkről. Lássuk bővebben!

női karkötő, férfi karkötő, férfi nyaklánc, nemesacél eljegyzési gyűrű

4 kiegészítő, ami egy férfi életéből sem hiányozhat

Táska
Lehet kézi, válltáska, laptop tárolására alkalmas modell, utazáshoz szükséges bőrönd, és még sorolhatnánk. Akármelyikről is legyen szó, mindenképpen a kényelmet és praktikumot érdemes szem előtt tartani a kiválasztás során. A táska mindig biztosítson teljes komfortot: a párnázott és állítható pántok révén az éppen aktuális szereléshez vagy kedvhez mérten viselhető. Bírjon előnyös kialakítással: a cipzáros zsebeknek hála könnyedén elszeparálhatók a legszükségesebbek, például iratok, töltők és tisztálkodási szerek.

Nyakkendő
Lehet rövid vagy hosszú, hagyományos vagy csokor, nem hiányozhat egyik férfi polcáról sem. Hiszen beköszönthetnek olyan váratlan események, melyeken, ha nem is kötelező, de ajánlott egy mutatós nyakravaló viselése. Manapság számos anyag, és minta között mazsolázgathatunk, ízlésünkhöz mérten. Színházlátogatásra és esküvőre például érdemes az elegáns darabok mellett dönteni. A céges partykra, legénybúcsúkra és baráti összejövetelekre szóba jöhet a merészebb mintával, figurával ellátott nyakkendő viselése is.

Óra
Órát bárhol, bármilyen élethelyzetben viselhetünk, és viseljünk is, ha tehetjük, mert öltöztet! A férfiember számára az óra olyan, akár egy hölgynek a női karkötő. Mégsem mindegy milyen típus mellett döntünk a hétköznapokban, és mit viselünk a különleges alkalmakkor. Sportoláshoz egy kényelmes, strapabíró, kaucsukból készült darabot, míg egy üzleti megbeszéléshez, színházlátogatáshoz inkább elegáns, vékony szíjjal és klasszikus számlappal, óraszerkezettel bírót válasszuk. Számtalan márka és típus áll a rendelkezésre – végül úgyis a pénztárcánk vastagsága fogja meghatározni döntésünket.

Ékszer
Akár bőrből vagy fonalból font modell, akár gyöngyből készült férfi karkötő mellet tesszük le a voksunkat, könnyedén hozzáigazíthatjuk azt öltözékünkhöz. Manapság hasított bőr nyakláncot ugyanúgy viselhetünk például túrázás során, mint üzleti vacsora alkalmával. A fémallergiások számára sem lesz gond a megfelelő darab kiválasztása, hiszen a férfi karkötők és férfi nyakláncok között is akadnak nemesacél modellek. A lényeg a stílusosság, az, hogy egy ékszerrel kifejezhessük önmagunkat, vagy azt, hogy mit gondolunk a világról.

Bár a divat folyton változik, nincs miért aggódni: a férfi kiegészítők kínálatában biztosan találunk olyan modelleket, ami illenek az egyéniségünkhöz.

Comments Off

Comments are closed.