Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
6
Oct '11

Masszázs, virágterápia, kineziológia és hasonlók

A természetgyógyászat ma már sikeresen ötvözi az ősi tudást, praktikákat a modern kori kutatások eredményeivel és olykor technológiájával is. Jó példa erre az akupunktúra és az akupresszúra, és az ezek alapján született mágneses akupresszúrás készülékek: mind a test energiaáramlásának helyreállításával gyógyít, azaz a megfelelő pontokra gyakorolt nyomással. A biorezonancia is hasonló alapokra épül, de nem nyomással, hanem rezgésekkel: a sejtszintű kommunikáció mérésére és befolyásolására képes eljárás tulajdonképpen a sejtek “rezgésszintjét” méri, a normál energiaszintet, állapotot állítja vissza. De nézzünk pár egyéb alternatív gyógymódot!

Masszázs, kineziológus, Bach virágterápia

Mit csinál a kineziológus?

A kineziológus az agy tudatalatti részével “dolgozik”, az ott elraktározott információk alapján segít feloldani a különböző lelki problémákat. És mint tudjuk, a testi tünetek mindig valamilyen lelki okra vezethetők vissza… A kineziológus tehát az oldás segítségével megszünteti a mélyen gyökerező kiváltó okokat, és így a testi tünetek is szűnni kezdenek.

Bach virágterápia

A Bach virágterápia lényege, hogy magas rezgésszintű növényekből készült virágesszenciák segítségével harmonizálja a szervezet működését – segít a felismert probléma feldolgozásában. Fontos tudni, hogy nem az adott gond leküzdését, sokkal inkább elfogadását és átalakítását jelenti a folyamat. A Bach virágterápia önismeretet igényel, a páciensnek saját magának kell megtennie a szükséges lépéseket.

Alexander Technika a derékfájás, hátfájás ellen

A derékfájás korunk népbetegsége, amely részben a mozgásszegény életmódnak és az ülőmunkának is köszönhető. A test számára nem megfelelő tartás az izmok feszülését eredményezi, ami természetellenes, görcsös, fájdalmas helyzetet jelent a csigolyák, a gerincoszlop számára. A helyes tartás visszaállításában segít az Alexander Technika, amellyel nemcsak a derékfájás és a lumbágó, de a merev nyaktartásból adódó fejfájás is megszüntethető.

Az egzotikus Ma-Uri masszázs

A polinéz szigetvilágban ősi és természetes dolog, hogy masszázzsal lazítják el a merev izmokat és hozzák energikus formába a testet. A különleges Ma-Uri masszázs táncszerű simító mozdulatai egyszerre frissítik fel és nyugtatják az alanyt, aki a masszírozás után felszabadultnak, erősnek, könnyűnek érzi magát. Meglepő, de a rendszeres Ma-Uri masszázs nemcsak stresszoldó, de kifejezetten jó hatással van a depresszióra hajlamos személyekre is.

Lingam masszázs, erotikus masszázs uraknak

Az eszo masszázs az erotikus masszázs technikák közé tartozik, jelentése: elnyújtott szexuális orgazmus. A tradícionális lingam masszázs célja nem az orgazmus elérése, az csupán kellemes “mellékhatás”. Érdemes tudni róla, hogy rendszeres erotikus masszázs segítségével kezelhető a korai magömlés is.

 

Comments Off

Comments are closed.