Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
1
Mar '12

Lufi: egy szuper rendezvénykellék

A különféle rendezvényszervezők repertoárjában megannyi választható ötlet, kellék, program lapul, de van egy rendezvénykellék, amely igen látványos, mégis egyszerű és viszonylag olcsó programelem lehet esküvőkön, céges bulikon, egyéb rendezvényeken. Ez pedig nem más, mint a léggömb, avagy póriasabb nevén lufi.

lufik

Nézzük csak, mire jó egy lufi?

Egy darab lufi hajtogatható, mindenféle állatfigurára, amit aztán a lufi hajtogató odaad a rendezvényen a kisgyerekeknek. Garantált siker.

Ha héliumos léggömbökről van szó, el lehet mókázni a hangszínt magassá változtató gáz beszippantásával is…

De persze az igazi potenciál a sok-sok lufiban rejlik, azzal már lehet kreatív dekorációkat készíteni, vagy röptetni őket. S ez utóbbi tevékenység variálható ám: a színes, normál vagy világító léggömbök (esti programokhoz) felengedése tömegesen fantasztikus látvány, de ha lufi posta szolgáltatásként rendeljük meg, akkor még remek szórakozás és izgalom is.

Hogy mi az a lufi posta?

A léggömbök zsinórjára felbélyegzett és megcímzett, jókívánságokkal vagy felajánlásokkal megírt képeslapokat kötöznek, majd ezután engedik fel a lufikat. Aztán jöhet a várakozás, hogy melyik képeslap érkezik vissza idővel a postán keresztül – ez elsősorban esküvőkön népszerű, ahol a fiatal pár számára címzik meg a lapokat.

 

Comments Off

Comments are closed.