Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Fri
27
Jul '12

Pihenés belföldön

Az aktív pihenés kedvelői idén augusztusban sem fognak unatkozni. Egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb fesztiválok, rendezvények. Szemezgessünk az előttünk álló prgramokból – a teljesség igénye nélkül!

Ma veszi kezdetét a 22. Művészetek völgye. Az irodalmat, művészetet és zenei programokat kedvelők egészen augusztus 5-ig élvezhetik a kulturális rendezvény nyújtotta örömöket.

Javában tart már a Budapesti Nyári Fesztivál is, ahol zenés, táncos színházi elődadások, musical-ek várják az érdeklődőket.

Augusztus közepén kezdődik a néhány napos Bénye fesztivál Erdőbénye központjában, a bor és a mámor jegyében. Íme, egy kis ízelítő:

“Tokaji borok, zempléni ízek, Erdőbénye borászatai, hegyalja legjobb éttermei, templomi koncertek, jazz, népzene, worldmusic, játszóház, bárányfogócska, teaház, örömzene kicsiknek és nagyoknak, mindez 2012-ben is.”

Augusztus 08. és 12. között a SZIGET fesztivál fogja lázban tartani egész Budapestet. A rendezvény hazai és külföldi sztárok sokaságával és színes programokkal várja az érdeklődőket.

Augusztus 10. és 20. között pedig a debreceni Kis Riói Karneválon adhatjuk át magunkat az egzotikus ritmusoknak.

Menjünk és töltsük tartalmasan, aktív pihenéssel az előttünk álló heteket!

Comments Off

Comments are closed.