Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Wed
16
Apr '14

Hogyan szokj le a dohányzásról?

Az a nyamvadt cigaretta az oka mindennek… Mégsem bírod letenni? Pedig milyen jó lenne végre megszabadulni a függőségtől, hogy ne kelljen többet remegni a következő szál cigiért, hogy ne kelljen a különböző rendezvényeken, éttermekben, akárhol félrevonulni és keresni egy helyet, ahol rágyújthatsz.

A cigaretta büdös, drága és egészségtelen.

Na ja, ezt Te is tudod. Mégis veszed, mégis szívod. Tiszta szívás az egész. Vagyonokat költesz arra, hogy rombold a szervezeted és füstszagú legyen a hajad, bőröd, ruhád. Szeretnél leszokni Te is a dohányzásról, meg is próbáltad már párszor, de nem megy. Mit lehet tenni?

A dohányzásról leszokás nehéz.

Mindenki ezt mondja, főleg azok, akik leszoktak rövidebb időre, aztán megint vissza. Akaraterő kell hozzá? Biorezonanciás kezelés? Akupunktúrás leszoktató kúra? Nikotin tapasz vagy elektromos cigaretta? Vannak páran, akiknél ezek működnek… De a többségnél nem.

Válaszd a megfelelő módszert a dohányzásról való leszokáshoz!

Allen Carr szerint a cigit le lehet tenni könnyedén is, csak a megfelelő módszer kell hozzá. Igazát több százezren biztosjíták szerte a világban olyanok, akik az ő “Könnyen Leszokni a Dohányzásról” módszerének segítségével végleg letették a cigit, egyik napról a másikra. Leszoktak a dohányzásról. Hihetetlen, ugye? De nem lehetetlen.

Comments Off

Comments are closed.