Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Sat
10
Sep '16

Egy megbízható könyvelő szinte egy jó baráttal ér fel…

Tavaly nyáron új üzletbe fogtam, és ezzel egy időben könyvelőiroda után néztem a cégalapítás miatt. Az új üzlet beindítása mellett nem lett volna energiám és türelmem még az adóterhek, más járulékok nyilvántartására vagy a bérszámfejtésre is… Ezért olyan budapesti könyvelő irodát kerestem, akikkel az együttműködés problémamentes lehet, és ahol hajlandóak elegendő időt szánni az egyedi igényeim kiszolgálására is.

Könyvelő iroda Budapest

Hálás vagyok a Könyveléscenter könyvelőjének, hogy a cég- és székhelyalapítást rendkívül rövid idő alatt elvégezte, és a későbbiekben szintén folyamatosan rendelkezésre állt szakértelmével és segítőkészségével Bármilyen kérdés miatt kereshettem, rövid időn belül megoldást talált a problémáimra. Ezt tényleg fontosnak tartom megemlíteni, mert az új üzlettel kapcsolatban folyamatosan újabb és újabb tennivalók merültek fel, melyek elvégzéséhez egy jó adag szakértelem, na meg türelem volt szükséges.

Ami pedig a könyvelés árait illeti, találkoztam már drágább szolgáltatóval, akik cserébe meg sem közelítették a Könyveléscenter által nyújtott hatékonyságot. Mondtam is a könyvelőmnek, hogy ajánlani fogom a könyvelőirodát, ahol tudom, emiatt született ez a bejegyzés is. Szerénységét tükrözi, hogy csak annyit válaszolt egy szende mosoly kíséretében: “De hisz’ ez csak a munkánk…”

Comments Off

Comments are closed.