Polaroid Photo

Pictures from Budapest - Hungary

Budapest – Hungary

in the heart of Europe

Choose a Topic:

Thu
29
Sep '16

Molett divat: mit vegyen fel egy duci nő?

Órákig keresgélsz a ruhaüzletek fogasain, hátha akad egy normális szabású, színű, anyagú 44-es felső? Feladtad, hogy találj egy 48-as méretű, csinos alkalmi ruhát? Nem vagy egyedül, molett divatde van remény!

Bár az emberiség megoszlása S-XXL méretig teljesen arányos, ez valahogy a ruhás boltok kínálatán nem látszik. Mintha csak címlaplányok rohangálnának a világban, és molett divatra egyáltalán semmi szükség se lenne. Nyilván abból a megfontolásból, hogy aki dundi vagy túlsúlyos, az ne is akarjon jól kinézni, csinosan megjelenni, a legjobb nyilván az volna, ha lehúzná magát a vécén. Igaz, ma sokkal jobb a helyzet, mint akár pár évvel ezelőtt is, amikor igényes, csinos minőségi molett ruhát találni szinte képtelenség volt.

Azóta van már jónéhány molett divat nagyker is, akik eleve molett nőkre tervezett ruhákat árulnak, és nem egyenszabású „zsákokat”. Hiszen csak azért, mert nagy méretű egy ruha, még lehet nőies vonalvezetésű, fantáziadús, előnyösen szabott hovatovább merész vagy extravagáns.

Egyes kollekciók 42-54-es méretig is kaphatók a neten, érdemes rákeresni a molett divat, molett ruha szavakra és válogatni. Plázákban, ruhás boltokban úgysincs nagy esélye annak, hogy ilyen üzletbe botlunk…

 

Comments Off

Comments are closed.